93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els juvenils Campions de Catalunya de Sala 2018

El juvenil masculí aconsegueix l’or en guanyar la final del Campionat de Catalunya de Sala contra l’Egara per 8 gols a 5. Amb aquesta victòria aconsegueixen una plaça directa per al Campionat d’Espanya que es jugarà a Ourense del 9 a l’11 de febrer.

L’equip va jugar en el Grup A 2 del Campionat de Catalunya juvenil de sala i van guanyar contra l’Atlètic 1952 per 11 a 0 i contra el RC de Polo per 6 a 2. Contra l’Egara van empatar a 3 i van aconseguir una plaça a les semifinals. En la semifinal van guanyar al Junior per un ajustat 5 a 4, aconseguint una de les dues places directes per jugar el Campionat d’Espanya que organitza l’equip gallec del CH Barrocas.

Jugadors: Sergi Baró, Marc Bretones, Eduard de Ignacio-Simó, Isaac de Ignacio-Simó, Otto Garcia, Pol Marsal, Oriol Sacristan, Aleix Vericat i Enric Miralles.

Equip tècnic: Marc Lara, José Antonio Sacristan.

Galeria de fotos de la final | Mar Molina