93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els juvenils aconsegueixen la medalla de bronze

Els nois guanyen els dos partits al Polo i queden tercers de Catalunya

L’equip es classifica per la fase final del Campionat d’Espanya que es juga a l’Atlètic del 21 al 24 de juny.

 

Els jugadors del Club van jugar el primer partit per lluitar per la medalla de bronze a Les Pedritxes dissabte 9. Van guanyar 2 a 1, i amb aquest avantatge visitaven Barcelona diumenge 10 al matí, on van guanyar una altra vegada per 2 a 1 aconseguint una plaça directa al Campionat d’Espanya juvenil que es juga a finals de juny a les instal·lacions de Can Salas.

El conjunt de Les Pedritxes va tenir més ocasions durant el partit de dissabte, però van ser els de Barcelona els que van aconseguir avançar-se en el marcador en el primer quart. Els juvenils van derruir atacant i van igualar el marcador en el tercer quart. Els vermells van aconseguir la victòria marcant un stroke que es va aconseguir durant un penal córner.

En el segon partit l’equip de Barcelona estava obligat a guanyar i van sortir a pressionar més amunt la sortida dels vermells. Tot i que els nostres nois van disposar d’alguna ocasió clara, l’empat es va mantenir fins a l’últim quart quan els jugadors del Polo van avançar-se amb un gol de desvio. Els vermells van reaccionar amb rapidesa. Al cap de dos minuts van empatar i només un minut després aconseguien el 2 a 1. També van disposar d’un stroke per ampliar l’avantatge però el vam fallar.

Els vermells van arribar a la lluita per la medalla de bronze després de guanyar l’Ègara en els quarts de finals i perdre contra l’Atlètic a les semifinals.