93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els equips juvenils juguen el segon partit dels quarts de final dels play-offs

El juvenil vol fer bo el 2-0 del primer partit en la tornada al Pla del Bon Aire

Partit de tràmit pel juvenil femení després de guanyar el primer partit 9 a 0

Aquest dissabte 5 i diumenge 6 es jugua el segon partit dels play-offs per entrar a les semifinals del Campionat de Catalunya. Els nois, que van quedar cinquens a la lliga, juguen contra l’Egara, quart. En el primer partit els nois van guanyar 2 gols a 0 i ara han de confirmar les semifinals en el partit que es jugarà al Pla del Bonaire diumenge a les 10.45 del matí.

Les noies, ja classificades per el Campionat d’Espanya al quedar primeres a la lliga regular, juguen un partit de tràmit contra el Pedralbes dissabte 5 a les 15.30 hores. En el primer partit al RC Polo van guanyar per 9 gols a 0.

L’AD Rimas masculí, després de guanyar la lliga B, juga els play-offs contra l’Atlètic Terrassa, guanyador de la lliga A. En el primer partit els grocs van guanyar 11 a 0 al segon equip de la casa, que ara ha d’anar a Can Salas a jugar el segon partit. L’enfrontament es jugarà diumenge 6 a les 9 del matí.