93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els equips DH de la casa juguen partits importants

A 6 jornades del final de les lligues regulars en les competicions nacionals els nostres equips comencen a jugar-se punts importants per allunyar-se de les posicions de descens i aconseguir una millor posició en els ‘playoffs‘.

 Les noies juguen contra el Club Egara, que les va eliminar a la Copa de la Reina. Els dos equips estan empatats a 12 punts, i el nostre equip femení buscarà guanyar el partit i treure-li la cinquena posició a les del Pla del Bon Aire. El Divisió d’Honor femení juga diumenge 8 d’abril a les 12.45 a domicili, al Club Egara.

Els nois amb 13 punts estan setens a la classificació, a només 1 punt del sisè classificat i a 7 dels 8. L’equip masculí juga diumenge 8 d’abril a Les Pedritxes a les 12.30 contra el Tenis, cuer de la lliga i a només 2 punts del 8è i 9è classificat. L’equip de Santander busca sortir de la plaça de descens directe mentre que els vermells busquem ampliar la diferència amb els equips de sota i una millor classificació per als ‘play offs‘.