93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Els cadets queden sisens d’Espanya

L’equip cadet masculí acaba sisè després de perdre per shoot outs contra el Taburiente l’últim partit del campionat d’Espanya. El II Campionat d’Espanya de la categoria cadet es va celebrar a Marina d’Or, organitzat per la Real Federación Espanyola de Hockey, entre el 27 i el 29 de desembre.

L’equip no va començar bé el torneig. En el primer partit de grup va perdre per un contundent 8 a 1 contra el FC Barcelona (que acabaria guanyant el campionat). En el segon partit van jugar contra el Club de Campo i el van guanyar per 7 gols a 2. D’aquesta manera els cadets s’asseguraven lluitar per l’accés a les semifinals en l’últim partit contra l’equip de Santander, el Sardinero. L’enfrontament entre els vermells i el Sardinero va ser molt igualat, però els nostres van acabar perdent per un ajustat 4 a 3.

Els cadets van acabar tercers de grup i van jugar pel cinquè i sisè lloc contra els canaris del UD Taburiente. El temps reglamentari va acabar amb empat a 5 gols, però en els shoot outs els canaris es van imposar per 4 a 3.

Jugadors: Nil Tutusaus, Enric Miralles, Pol Bernades, Pol Rossello, Quim Rodriguez, Biel Roca, Pau Petchame, Alex Pascual, Pau Olmos.

Equip tècnic: Sergi Bosque, Francesc Roset, Antonio Pascual.