93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El Rimas se’n va a València a jugar la fase d’ascens a DHB

L’AD Rimas, el segon equip de la casa, viatja a València per jugar la fase d’ascens a Divisió d’Honor B i Campionat d’Espanya de la categoría durant el cap de setmana del 25 al 27 de maig. Per pujar han de guanyar els seus partits contra el Giner de los Ríos i el Benalmádena, ja que van perdre 3 a 2 el partit contra el Barrocás en la fase de semifinals, resultat que s’arrossega en aquesta última competició.

Calendari

Divendres 25 de maig – 18.00 – Giner de los Ríos vs. AD Rimas

Dissabte 26 de maig – 15.00 – AD Rimas vs CHP Benalmádena

Clica per accedir a l’enllaç de la competició de la RFEH.

 

Jugadors: Sergi Bosque (C), Aleix Antonell, Biel Colomer, Santi Bernades, Àlex Dalmau, Aleix Roset, Gerard Hernández, Pol Fontanes, Quim Pons, Pol Font, Ton Torrente, Francesc Roset, Aleix Solanelles, Carles Folch, Roger Vidal, Jan Calvache (P).

Equip tècnic: Néstor Llobet, Litus Ullés, Xavi Bosque, Kiku Roset.