93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El primera masculí arriba a la Fase Final per l’ascens a DHB

El cap de setmana de l’11 al 13 de maig els nois de l’AD Rimas van aconseguir una de les dues places que la fase de semifinals donava per arribar a la fase final d’ascens a DHB.

El segon equip de la casa va viatjar a Ourense per jugar contra el Barrocás Caldaria, l’organitzador de la semifinal, el San Vicente Universidad de Alicante i l’INEF Madrid. Tot just quatre dies després de la fase prèvia els nois jugaven el seu primer partit contra l’equip madrileny. Només el desencert dels nostres jugadors i les parades del porter de l’INEF va fer que el partit acabés amb empat a 1.

EL segon partit enfrontava els vermells contra els locals. En un partit de bon nivell, els gallecs van avançar-se en el marcador 2 a 0, però en l’últim quart els jugadors del Rimas van aconseguir empatar a 2 amb un bon joc de combinació. Cap dels dos equips donaven per bo l’empat, ja que el resultat del partit entre els dos equips que accedeixen a la fase final s’arrossega. Va haver-hi ocasions a ambdues porteries però la fortuna va beneficiar als locals que en un penal mal executat van aprofitar la jugada per marcar el seu tercer gol i deixar el resultat final en 3 a 2.

El Rimas jugava l’últim partit com si fos una final i van aconseguir un còmode coixí de 3 a 0 contra el San Vicente, però es van deixar reduir la distància fins al 3 a 2 final. Després de jugar 6 partits en 10 dies, la fatiga no va deixar que l’equip jugués com sap. Amb tot, l’AD Rimas es classifica per la fase final, tot i que amb 0 punts. El cap de setmana del 25 al 27 de maig jugaran el Campionat d’Espanya de primera i hauran de guanyar els seus partits contra el Giner de los Ríos i el Benalmádena si volen pujar a DHB.

 

Clica per accedir a l’enllaç de la competició de la RFEH.

 

Jugadors: Sergi Bosque (C), Aleix Antonell, Biel Colomer, Santi Bernades, Àlex Dalmau, Aleix Roset, Gerard Hernández, Pol Fontanes, Quim Pons, Pol Font, Ton Torrente, Francesc Roset, Aleix Solanelles, Carles Folch, Roger Vidal, Jan Calvache (P).

Entrenador: Néstor Llobet

Delegat: Kiku Roset.