93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El Juvenil B guanya la seva lliga

El juvenil B, AD Rimas, del CD Terrassa es proclama campió de la Lliga B i juga els play-off pel títol absolut.

L’AD Rimas ha quedat primer del Campionat de Catalunya masculí juvenil B, i va fer-ho a falta de dos partits pel final de la competició. L’equip de les Pedritxes s’enfrontarà a l’Atlètic Terrassa, primer de la lliga A, en els quarts de final del play-off pel títol català. Els vermells i els de Can Salas jugaran l’eliminatòria a doble partit, amb el primer a casa, a Les Pedritxes.

Jugadors: Oriol Masdefiol (P), Oriol Calvet (P), Jan Oller, Martí Jiménez, Aleix Estadella, Nil Tutusaus, Àlex Pascual, Pau Olmos, Ferran Navarrete, Marc Alba, Biel Roca, Marcel Manaut, Àlex Martínez, Marçal Manaut, Àlex Santigosa, Adrià Giner, Víctor Hernández, Ricard Cruz, Guillem Navarrete, Sergi Baró, Martí Ameijeiras i Xavi Lara.

Equip tècnic: Javier Míguez (entrenador), Toni Pérez i Joan Manel Oller (delegats).