93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El DHF perd contra el SPV Complutense

En un partit igualat, les nostres noies han acabat caient per 3 gols a 2 davant el SPV Complutense de Madrid. Tot i avançar-se en el marcador de penal corner, les madrilenyes han empatat abans d’arribar a la mitja part. L’equip vermell ha encaixat el segon gol en començar el tercer quart. En l’últim quart, després de dues targetes, el Complutense ha eixamplat les distàncies marcant el 3 a 1. Amb totes les jugadores s’ha anat a l’atac però només hem pogut marcar el 3 a 2 quan faltaven 2 minuts per acabar el partit i no s’ha pogut tancar la remuntada. La setmana que ve l’Egara visita les Pedritxes diumenge a les 12.30.

Pots veure la galeria de fotos de Ramón Gibert en aquest enllaç.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer, Marta Folch, Estel Forte, Marta Gibert, Lidia Llordes, Carol Maturana, Alejandra Molina, Clara Pineda, Júlia Pons, Mar Roig, Júlia Strappato, Aina Villoro, Arola Ycart, Clara Ycart.

Staff: Xavier Torres, Ferran Díaz, Casi Garreta, Sílvia Gabarró.