93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El DHF cau a Sant Cugat

L’equip de Divisió d’Honor femení ha perdut en la seva visita a Sant Cugat. Els dos equips han defensat molt bé durant la primera part, deixant el marcador a 0 al final del segon quart. Ha estat en el tercer quart quan l’equip de Sant Cugat ha obert el marcador del partit i s’ha situat al davant.  A l’inici del 4rt quart el Junior ha ampliat el seu avantatja que ha estat definitiu per guanyar el partit per un resultat final de 2 a 0.

Jugadores: Naia Alonso, Marta Bosque, Laura Bruguera, Anna Colomer (P), Clara Escorihuela, Marta Folch, Silvia Gabarró (C), Estel Forte, Alejandra Molina (P), Maria Monroig, Clara Pineda, Julia Pons, Mar Roig, Arola Ycart, Clara Ycart, Mónica López, Julia Strapatto.

Equip tècnic: Xavi Torras, Ferran Diaz, Oriol Villoro, Laura Arnau.