93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

El Campionat d’Espanya Màster es juga a Les Pedritxes

12 equips de tota Espanya participen en la primera edició

El CD Terrassa organitza el 1r Campionat d’Espanya Màster per a jugadors majors de 40 anys. El Torneig es juga a les instal·lacions de Les Pedritxes de la tarda de divendres 8 de juny fins al migdia del dissabte 10 de juny.

En el campionat participen 12 equips vinguts de tot Espanya: SPV Complutense, RGC Covadonga, RC Jolaseta, Sardinero 1983, HockeyMur, Hockey Express, Menorca Hockey CD Terrassa, Honivogel, RC Polo, Club Egara, Atlètic Terrassa HC, Junior FC. Els equips estan separats en quatre grups de tres conjunts. Els equips jugaran 2 temps de 25 minuts sense pauses.

Divendres tarda i dissabte matí es juguen els partits de grup on fan una lliga a una volta a cada grup. Dissabte tarda es juguen les semifinals entre els primers classificats, mentre que els segons de grup juguen encreuaments per definir les posicions de 5è al 8è, i els tercers es creuen per decidir les posicions de la 9 a la 12. Diumenge matí s’acabaran de decidir les posicions, culminant el torneig amb la final a les 13.00.

A part de la competició, l’organització ha preparat dos sopars. Divendres nit es fa un sopar de benvinguda, mentre que dissabte nit se celebra el Sopar de gala.

Enllaç oficial de la Federació Espanyola de la competició: http://www.rfeh.es/competiciones/i-campeonato-de-espana-master-masculino-2017-2018/