93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Doble derrota dels equips de DH

El Divisió d’Honor Masculí cau davant el líder de la lliga, el RC Polo, a les Pedritxes en un competit partit per 3 gols a 2, mentre les noies perdent per 6 gols a 0 en la seva visita al líder de la Lliga Iberdrola, el Club de Campo.

Els nois van començar el partit amb bona intensitat però dos errors defensius van facilitar que els barcelonins s’avancessin amb dos gols de jugada. En el segon quart els vermells van reduir distàncies després d’un contraatac portat per Pau Masip que va finalitzar Oriol Garreta després que el porter internacional del Polo aturés el primer remat.

En la represa després de la mitja part, el RC Polo va endarrerir les línies però va aconseguir ampliar l’avantatja després d’un penal córner. L’equip de Les Pedritxes va seguir jugant amb una alta intensitat i en una jugada personal Marc Miralles va reduir la distància deixant el marcador 3 a 2.

Els vermells van gaudir d’una última ocasió per empatar el partit pocs segons abans d’acabar el partit, però una gran intervenció del porter del Polo va mantenir el 3 a 2 a favor de l’equip de Barcelona.

Visita amb derrota pel DHF

Les noies visitaven el líder de la lliga femenina en el partit de la jornada. El Club de Campo va agafar per sorpresa les vermelles a l’inici del partit amb dos gols ja en el primer quart. Les noies de la Divisió d’Honor es van recuperar i van competir bé en el segon i el tercer quart tot i que no van gaudir de gaires ocasions.

Les jugadores de Les Pedritxes van aguantar fins al minut 5 del quart quan el Club de Campo va marcar el tercer gol. En els últims tres minuts les madrilenyes van marcar tres gols més deixant el resultat final en 6 a 0.

Copa del Rei i de la Reina

El pròxim cap des setmana no es juga lliga nacional ni masculina ni femenina ja que hi ha la Copa del Rei i de la Reina a Valencia. Els nois juguen divendres 9 de març a les 13.00 hores contra el RC Polo i les noies a les 11.00contra el Club Egara.