93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Derrota del masculí al Pau Negre

Els nois perden 2 a 1 contra el FC Barcelona.

El Divisió d’Honor masculí no aconsegueix els 3 punts i quedarà setè de la lliga després de caure per 2 gols a 1 contra l’equip barceloní que encara aspira a quedar cinquè. Els vermells, tot i disposar d’ocasions per obrir el marcador no van ser capaços d’avançar-se. L’equip blaugrana va marcar amb un penal corner directe en el primer quart. En el segon, després d’una jugada, Jaume Ventayol va igualar el partit, però van ser els barcelonins que de nou van marcar amb un penal corner, aquest cop de jugada, i van acabar guanyant el partit.

Els nois acaben en la setena posició de la lliga, i en l’últim partit juguen diumenge 13 de maig a les 13.00 hores contra el SPV Complutense, que es juga l’última posició dels quarts de finals amb el Tenis de Santander. Els vermells juguen els seus quarts de finals 19 i 20 de maig a casa del segon classificat, Club de Campo o Júnior.

JugadorsAlberto Carnicer (P), Xavi Prat, Joan Amorós, Oriol Garreta, Genís Castells, Jan Lara, Marc Lara (C), Ignasi Avellaneda, Nil Roure, Pablo Purcell, Pau Masip, Pol Solano (P), Oriol Bach, Victor Guerra, Jaume VentayolPepe Barnés.

Equip tècnicJuan Manuel Mas, Quim Quintana, Marc Gómez, Ernest Masip.