93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Derrota del DHM davant el líder

Els nois del Divisió d’Honor perden per 5 gols a 3 davant el Club de Campo de Madrid. Els jugadors del primer equip del club van encaixar dos autogols durant el primer quart que van llastrar la resta del partit. L’equip madrileny va ampliar el seu avantatge en el segon quart marcant tres gols més, deixant un marcador molt ampli a favor dels visitants. La reacció de l’equip vermell es va donar a la segona part amb tres gols. Oriol Garreta va marcar el primer de rebot d’un penal córner. Ja a l’últim quart Marc Lara i Pepe Barnés van marcar per deixar el resultat final en 3 a 5 per l’equip de la capital.

 

Jugadors: Pau Masip, Pablo Purcell, Enrico Elifh, Oriol Bach, Ignasi Avellaneda, Oriol Garreta, Marc Lara (C), Jan Lara, Marc Miralles, Jaume Ventayol, Joan Amorós, Victor Guerra, Genís Castells, Alberto Carnicer (P), Jan Calvache (P), Josep Barnés, Eduard de Ignacio-Simó.

Equip tècnic: Juanma Mas, Néstor Llobet, Marc Gómez, Joan Ribas, Quim Quintana.

 

Àlbum de fotografies de Ramon Gibert.