93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Copa del Rei i de la Reina 2018

Els nostres equips de Divisió d’Honor viatgen a València per jugar divendres la Copa del Rei i de la Reina. L’equip femení juga contra el Club Egara a les 11.00 hores per lluitar per una plaça a les semifinals. Els nois juguen a les 13.00 hores contra els actuals campions de la Copa del Rei, el RC Polo.

Si les noies guanyen les seves rivals a les semifinals sortirien del partit que juguen el SPV Complutense contra el Club de Campo. A l’altra part del quadre femení es trobaran Junior contra la Real Societat i Polo contra Atlètic.

A la mateixa part del quadre de l’equip masculí juguen el FC Barcelona contra el Junior. Els altres quarts de final els jugaran Egara contra el Club de Campo i Atlètic Terrassa contra l’Altético San Sebastián.

La competició l’organitza la Federació d’Hockey de la Comunitat Valenciana del 9 a l’11 de març a València. El sorteig per decidir els partits s’ha fet a les instal·lacions de l’Oceanogràfic situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències de la capital valenciana.

Es poden comprar les entrades a copahockey2018.es on trobareu diferents promocions i paquets especials. Durant el torneig es jugaran competicions paral·leles d’alevins, Mamis i Hockey+.