93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Contundent victòria dels nois davant el Pedralbes

Els nois de Divisió d’Honor guanyen de forma contundent al Pedralbes en el Campionat de Catalunya. Els terrassencs van guanyar 9 a 1 en el penúltim partit del grup B i segueixen amb opcions d’entrar a les semifinals. L’equip de les Pedritxes va solucionar el partit en el primer quart marcant 4 gols. Els nois van mantenir el control de la pilota durant tot el partit, tot i que el Pedralbes va intentar reduir distàncies, van ser els vermells els que van acabar ampliant les distàncies.

El Divisió d’Honor juga l’últim partit de grup diumenge al Pau Negre a les 13.00 contra el FC Barcelona.

Jugadors: Alberto Carnicer (P), Pol Solano (P), Jaume Ventayol, Pablo Purcell, Joan Amorós, Victor Guerra, Xavier Prat, Ignasi Avellaneda, Jan Lara, Oriol Bach, Josep Barnés, Pol Fontanes, Marc Lara (C), Oriol Garreta, Enrico Elifh, Pau Masip, Eduard de Ignacio-Simó, Nil Roura.

Equip Tècnic: Juan Manuel Mas, Néstor Llobet, Joan Ribas, Marta Morales.

Galeria de fotografies fetes per Mar Molina.