93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Comencen els Campionats d’Espanya

Nois i noies juvenils del Club comencen aquest dijous l’assalt als Campionats d’Espanya d’herba.

Les noies, després de guanyar el Campionat de Catalunya, han quedat enquadrades en el Grup A juntament amb el Real Lizeo de San Sebastià, El SPV Complutense madrileny i l’Atlètic de Terrassa, organitzadors de la competició. Al Grup B es trobaran el Polo, Junior i els equips de la capital del Club de Campo i Pozuelo.

Les noies comencen la seva lluita pel títol dijous 21 a les 18.20 contra el SPV Complutense. El segon partit serà contra les basques del Real Lizeo divendres a les 14.15 del migdia, i el mateix dia al vespre, a les 20.55, jugaran contra l’organitzador, l’Atlètic Terrassa.

Clica per veure els horaris i els resultats de les noies.

 

Els nois també estan en el grup de l’organitzador, l’Atlètic de Terrassa, on també s’enfrontaran al Club de Campo i al SPV Complutense. A l’altre grup hi ha Junior (Campió de Catalunya), Polo, Pozuelo i el Tenis de Santander.

Els nois comencen contra l’Atlètic a les 15.00 hores del dijous 21, per jugar contra els dos equips de Madrid divendres 22. A les 9.15 del matí contra el Club de Campo i a les 15.55 contra el Complutense.

Els partits de semifinals i creuaments per posicions es juguen dissabte 23, mentre que els partits per les medalles es juguen diumenge 24 al matí.

Clica per veure els horaris i els resultats dels nois.