93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Clínic del Divisió d’Honor Femení

Les noies de Divisió d’Honor organitzrn un clínic per aquest proper divendres 18 de maig a la tarda de 18.30 a 20.00! El clínic és totalment gratuït i poden venir tots els equips masculins i femenins de les categories 3×3, 6×6, aleví i infantil.

A les jugadores els fa molta il·lusió organitzar aquestes esdeveniments que ens identifiquen com a club i ens permeten coneixe’ns millor!

A diferència d’altres vegades hem decidit fer-ho en horari d’entrenaments. Per tant, els equips que ja entrenen els divendres es sumaran a aquesta iniciativa però també convidem a participar a tots els equips de 3×3, 6×6, aleví i infantil masculí i femení (encara que no tinguin entreno habitual els divendres a la tarda).

Quedarem a les 18.20 a les grades del camp 1!

El que si que us demanem és que informeu al vostre entrenador/a l’abans possible per organitzar la logística i els materials necessaris.

Sabem que molts de vosaltres esteu fora aquest cap de setmana, no us preocupeu que en tornarem a organitzar més!! Molta sort i disfruteu de l’experiència els que marxeu a França!!

A les 20.15 organitzarem un clínic de hockey pels equips de papis i mamis del club però convidem a TOTS el PAPIS I MAMIS a sumar-se a l’activitat, encara que no formin part de l’equip o no hagin jugat mai!! LLISTA A SECRETARIA!

Aquest cap de setmana juguem els nois de DHM però el pròxim del 26 i 27 de maig us necessitem a tots al camp de Júnior animant-nos als playoff8!! SAVE THE DATE!!! Ja informarem dels horaris

*No poden disposar de servei de bus aquells equips que no entrenen habitualment els divendres per tal de permetre el funcionament del bus sense incidents.