93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Campiones de Catalunya d’herba

Les noies guanyen el segon partit i aconsegueixen la medalla d’or
El juvenil femení va jugar Dissabte 9 i diumenge 10 els partits de la final del Campionat de Catalunya contra el Junior. En dos partits molt igualats les noies del Club van empatar a camp contrari i guanyar a Les Pedritxes i van aconseguir la primera posició en el Campionat de Catalunya 2017-2018.
El partit de dissabte va estar molt igualat en ocasions, però cap dels dos equips va aconseguir obrir el marcador. El Junior va sortir molt agressiu al primer quart, però la portera de Les Pedritxes va mantenir la porteria a 0 amb les seves intervencions. A la mitja part les vermelles van pressionar més i van aconseguir dos penals corner, però el marcador no es va moure i el partit va acabar 0 a 0.
En els segon partit la tònica va ser la matiexa. La igualtat va predominar durant la primera part, però en el tercer quart Maria Vera va marcar al rematar un centre de l’Estel Forte, però les de Sant Cugat van empatar al final d’aquest quart. Quan faltaven 8 minuts la Júlia Strappato va realitzar un stroke que es va xiular en un penal corner. D’aquesta manera les noies aconseguien la victòria al partit per 2 a 1 i la medalla d’or del Campionat de Catalunya.
Jugadores: Aina Abad, Fiona Adell, Elia Aguado, Gemma Ameijeiras, Marta Cardús, Ona Castro, Maria Fonollosa, Itziar, Fontans, Estel Forte, Júlia Gamiz, Marta Garcia, Berta Mata, Emma Pirla, Gemma Rubi, Júlia Strappato, Laia Vancells, Maria Vera, Aina Villoro.
Equip Tècnic: Albert Bernades, Pipo Colomer, Albert Carnicer, Quim Quintana, Francesc Vera (cap d’equip).