93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

Acaba la temporada d’herba pel segona femení

L’equip femení de segona es queda a un pas de la fase final d’ascens a primera nacional.

 

Tot i guanyar còmodament la lliga regular de Catalunya, les noies no van poder superar l’equip local a la fase prèvia a la fase final d’ascens a primera nacional. L’Atlètic Terrassa va fer valer la seva condició de local i va guanyar el derbi per 3 gols a 1, resultat que complicava molt la classificació de les nostres noies. L’equip, entrenat per Arnau Pons, es va refer i va guanyar els als altres dos partits de la fase prèvia. Dissabte va guanyar al Lagunak per 2 gols a 1, i en l’últim partit van apalllissar al JAB per 6 gols a 0.

El CD Terrassa de Segona acaba així una brillant temporada i saben el camí a seguir la pròxima temporada.

L’equip de segona femení està format per les jugadores Anna Rodó (portera), Odette Fontanes (portera), Carla Torruella, Carla Carrasquer, Nina Adell, Nina Santanach, Anna Pagès, Paula Pineda, Laia Beltrà, Judit Masip, Nuria Sabatés (capitana), Lali Masip, Carol Maturana, Lídia Llordes, Irene Fernández, Aina Pascual, Mònica López, Berta Garcia, Ruth Garcia, Mariona Bach, Judith Astals, Laia Agulló, Laura López. També les han ajudat les juveniles Maria Vera, Júlia Gàmiz, i les cadetes Fiona Adell i Berta Mata.

L’entrenador és Arnau Pons i l’ajuden durant la temporada Oriol Bruguera (preparador físic), Enric Rodó (delegat) i Casi Garreta (entrenador de porteres).

 

Clica per veure les galeríes de fotografia realitzades per Mar Molina: