93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

A les portes de les semifinals

El Divisió d’Honor masculí juga un gran partit en els quarts de finals de la Copa del rei contra el RC Polo que els deixa a les portes de les semifinals. Els nois van empatar a 3 en el partit i en els ‘shoot-outs’ van acabar perdent per 3 a 2, quedant-se fora de les semifinals de la Copa.

El partit va començar amb molt de ritme i intensitat. Els barcelonins es van avançar en el marcador amb un remat de Javier Cabot al minut 5 de començar. Pocs minuts després, en el 8, un ‘flick’ de Pablo Purcell que no van poder aturar la defensa del Polo va deixar sol a Marc Miralles que va marcar d’un potent xut. El primer quart no havia acabat, a l’11 el Polo es va tornar a posar per davant en el marcador després de dos rebots que va aprofitar el capità del Polo, David Alegre, per posar el 2 a 1.

El segon quart es va jugar amb la mateixa intensitat i concentració. En el minut 21 de partit Marc Miralles va tornar a marcar, aquest cop de penal corner. Amb el partit empatat a dos es va arribar a la mitja part.

Al poc de començar la segona part Miralles va anotar el seu tercer gol del partit per posar al Terrassa per davant el marcador. Els vermells van aguantar els atacs dels jugadors barcelonins que buscaven empatar el partit, però els de Terrassa van defensar la porteria. Ja en l’últim quart, en una de les úniques ocasions que el Polo va aconseguir trencar la defensa van aconseguir l’empat a 3 i portar els quarts de final als ‘shoot-outs’. Els nois van avançar-se en la tanda de ‘shoot-out’ però el Polo, tot i fallar els dos primers, va acabar guanyant amb els tres últims ‘shoot-outs’ i es van classificar per les semifinals.

Aquesta setmana es reprèn la lliga i els nois visiten diumenge 18 a les 12.30 hores el Pla del Bon Aire. L’equip masculí juga contra l’Egara, l’actual campió de la Copa del Rei. L’equip ratllat va guanyar la final al RC Polo per 2 gols a 1.