93 787 05 02       cdterrassa@cdterrassa.cat       654 34 69 01

L’equip de Divisió d’Honor aconsegueix la segona plaça en el Campionat de Catalunya de primera de sala. Els nois han perdut la final de sala contra el FC Barcelona per 1 gol a 0 en un disputat partit i amb opcions fins a l’últim segon.

El Campionat de Catalunya de Sala s’ha jugat en un cap de setmana, ha començat divendres 12 i ha acabat el diumenge 14 de gener. Els nois han empatat contra les Fonts 3 a 3, finalistes de l’any passat; també han empatat contra l’Atlètic 4 a 4, amb penal córner marcat amb el temps acabat; i han guanyat l’últim partit de grup per 3 a 0 contra el Vallès per classificar-se per les semifinals com a segons de grup.

En les semifinals, els nois han jugat contra el Junior FC, primer de l’altre grup amb tots els partits guanyats. En un difícil partit els nois van acabar guanyant per 4 gols a 2. En la final, jugada al Club Egara, els nois han jugat un partit molt complet contra un FC Barcelona molt ben preparat. Al final els barcelonins han acabat guanyat 1 a 0, però els nois han estat lluitant fins al final.

Jugadors: Oriol Bach, Victor Guerra, Eduard de Ignacio-Simó, Isaac de Ignacio-Simó, Jan Lara, Marc Lara, Pau Masip, Francesc Roset, Aleix Roset, Nil Roura, Pol Solano.

Equip tècnic: Néstor Llobet, Juan Manuel Mas, Joan Ribas, Marc Gómez, Quim Quintana.

 

Clica per mirar la galeria de fotografies feta per la Mar Molina.